Sarung iPhone Dengan Plug Mudah-Alih

Sarung iPhone dengan plug ini unik di mana ia mempunyai penyambung kepada kabel Micro USB yang membolehkan pengguna mengecas iPhone dengan menggunakan kabel USB, jika ada.

Sekiranya pengguna tidak mempunyai kabel USB, mereka masih boleh mengecas iPhone dengan menggunakan plug mudah-alih yang terbina pada sarung tersebut. Plug ini kemudiannya boleh dilipat selepas dicas untuk memudahkan ia dibawa.

Sarung iPhone Dengan Plug

Sarung iPhone Dengan Plug

Aksesori ini menyokong iPhone 5 dan iPhone 4/4s dan dijual pada harga USD69.95. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai aksesori ini, anda boleh melayari laman web Goprong. Anda boleh menempahnya, namun ia hanya akan mula dihantar pada bulan Mei 2013.

2 3

 

Tags: , ,

Pengarang: iMyn

 

Sebagai co-founder TechKini, iMyn menggemari gajet, peranti dan teknologi terkini serta meminati bidang kewartawanan dan melancong ke serata dunia. Memiliki latarbelakang pendidikan IT dari universiti terkemuka tempatan, beliau memiliki pengetahuan yang luas dalam menilai baik buruk sesebuah produk. Falsafah hidup beliau adalah, "beli jika benar-benar memerlukannya, jangan ikuti trend semasa membuta tuli".

 

Terkini Mengenai Umum

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Social Widget

 
 
 

Popular Minggu Ini

 
 
 
 

Ruangan Diskusi

  • iMyn: Depends juga lah, setakat ni, kebanyakan tempat saya gi ada …
  • Izatul Fitriah: kalau di kawasan kampung,YES ni dapat liputan atau tidak? …
  • iMyn: Actually admin pun pakai Apple, cuma kadang-kadang tension g…
  • Afif Zafri: statement last tu mmg buat apple fan boy butthurt hahaha. bt…
  • ismahasmi: amboi laju sangat. yang kita ni baru survey2 nak tengok jam …
  • Sembang Gajet: Kemungkinan pendrive tidak lagi digunakan pada masa akan dat…
  • iMyn: 2 dahun lagi kalau tak ada masalah melanda, ia akan launch. …
 
 

Ruangan Perkenalan