Sarung iPhone Dengan Plug Mudah-Alih

Sarung iPhone dengan plug ini unik di mana ia mempunyai penyambung kepada kabel Micro USB yang membolehkan pengguna mengecas iPhone dengan menggunakan kabel USB, jika ada.

Sekiranya pengguna tidak mempunyai kabel USB, mereka masih boleh mengecas iPhone dengan menggunakan plug mudah-alih yang terbina pada sarung tersebut. Plug ini kemudiannya boleh dilipat selepas dicas untuk memudahkan ia dibawa.

Sarung iPhone Dengan Plug

Sarung iPhone Dengan Plug

Aksesori ini menyokong iPhone 5 dan iPhone 4/4s dan dijual pada harga USD69.95. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai aksesori ini, anda boleh melayari laman web Goprong. Anda boleh menempahnya, namun ia hanya akan mula dihantar pada bulan Mei 2013.

2 3

 

Tags: , ,

Pengarang: iMyn

 

Sebagai co-founder TechKini, iMyn menggemari gajet, peranti dan teknologi terkini serta meminati bidang kewartawanan dan melancong ke serata dunia. Memiliki latarbelakang pendidikan IT dari universiti terkemuka tempatan, beliau memiliki pengetahuan yang luas dalam menilai baik buruk sesebuah produk. Falsafah hidup beliau adalah, "beli jika benar-benar memerlukannya, jangan ikuti trend semasa membuta tuli".

 

Terkini Mengenai Umum

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Social Widget

 
 
 

Popular Minggu Ini

 
 
 
 

Ruangan Diskusi

  • iMyn: Nampaknya tekanan dari pengguna berjaya memaksa Mikrosoft me…
  • jep wan: Ok lah tu kalo dah ada start button tu. xder la kekok sgt nk…
  • iMyn: Kalau tak betul skrin besar ni, mesti orang dah taknak beli …
  • ayatollah: Hmmm...., harapan palsu atau memang betul2 Apple nak bagi sk…
  • iMyn: Byk jugak org jual sekarang. Tak silap groupon ada jual hari…
  • azrizam: best...rasa nk beli …
  • iMyn: Tak boleh. Dia ada fixed wide lens. …
 
 

Ruangan Perkenalan