Sarung iPhone Dengan Plug Mudah-Alih

Sarung iPhone dengan plug ini unik di mana ia mempunyai penyambung kepada kabel Micro USB yang membolehkan pengguna mengecas iPhone dengan menggunakan kabel USB, jika ada.

Sekiranya pengguna tidak mempunyai kabel USB, mereka masih boleh mengecas iPhone dengan menggunakan plug mudah-alih yang terbina pada sarung tersebut. Plug ini kemudiannya boleh dilipat selepas dicas untuk memudahkan ia dibawa.

Sarung iPhone Dengan Plug

Sarung iPhone Dengan Plug

Aksesori ini menyokong iPhone 5 dan iPhone 4/4s dan dijual pada harga USD69.95. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai aksesori ini, anda boleh melayari laman web Goprong. Anda boleh menempahnya, namun ia hanya akan mula dihantar pada bulan Mei 2013.

2 3

 

Tags: , ,

Pengarang: iMyn

 

Sebagai co-founder TechKini, iMyn menggemari gajet, peranti dan teknologi terkini serta meminati bidang kewartawanan dan melancong ke serata dunia. Memiliki latarbelakang pendidikan IT dari universiti terkemuka tempatan, beliau memiliki pengetahuan yang luas dalam menilai baik buruk sesebuah produk. Falsafah hidup beliau adalah, "beli jika benar-benar memerlukannya, jangan ikuti trend semasa membuta tuli".

 

Terkini Mengenai Umum

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Social Widget

 
 
 

Popular Minggu Ini

 
 
 
 

Ruangan Diskusi

  • iMyn: Dengar cerita, orang Korea Utara yang buat kerja hack ni...K…
  • iMyn: Ni kalau kat DirectD mesti blh dapat murah ni...tak lama lag…
  • wan hafizi bin wan zaid: saya nak …
  • kakipromo: pirates di mana-mana …
  • iMyn: Tu ar... Apple memang terkenal dengan strategi memerangkap p…
  • Wira Merah: Salah satu strategi apple untuk menambahkan pengguna MacBook…
  • iMyn: Depends juga lah, setakat ni, kebanyakan tempat saya gi ada …
 
 

Ruangan Perkenalan